Vrijblijvende offerte

Stageplaats Online Marketing

Samen met onze marketing specialisten zorg je ervoor dat iedereen heeft gehoord van Docufiller in Nederland én in België! Daarnaast help je ook mee aan creatieve campagnes om nieuwe producten te introduceren. Gaat het bij jou al kriebelen? Lees dan vooral verder!

Docufiller is volop in beweging, energiek, innovatief en zeer klantgericht. We staan bekend om onze uitstekende service en gebruiksvriendelijkheid. Ons product: hét eenvoudigste online opmaakprogramma voor huisstijlmiddelen. Docufiller is gevestigd aan de rand van Eindhoven in Waalre. Maar wij werken voor klanten door het hele land, zoals Humanitas, Natuurmonumenten, Summa College, GGD Hart voor Brabant, Stichting Trudo, Vluchtelingenwerk Nederland, ROC van Amsterdam en Gilde opleidingen.

Ter uitbreiding van ons marketing team zijn wij op zoek naar een:

Stagiaire Online Marketing

Ben jij enthousiast, nieuwsgierig, analytisch en kritisch? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wie zoeken wij?

Jij studeert aan een communicatie / marketing opleiding (MBO/HBO). Je bent enthousiast, nieuwsgierig, analytisch en kritisch. Je stelt de vraag “Wat heeft persona X hieraan?”. Denken doe je automatisch vanuit de doelgroep en niet vanuit het product. Je bent creatief met teksten maar bent ook niet onbekend met Photoshop om er passend beeld bij te plaatsen op de socials of de website.

Reageren

Herken je jezelf in het bovenstaande? Neem dan contact met ons op.
Als je op gesprek uitgenodigd wordt horen we graag meer over jou en zien we graag wat je al gerealiseerd hebt. Je mag dit sturen naar k.dirkx@docufiller.nl. Heb je nog vragen over de vacature, bel dan naar 040-2044250.  

Dienstverband: Stageperiode.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar het overzicht