Case: ZuidZorg

Verschillende labels in 1 template voor Zuidzorg

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie, zij leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van hun cliënten. Daarin zijn zij uniek in Zuidoost Brabant. Ze werken met gekwalificeerde en professionele medewerkers die wij de ruimte geven om de zorg geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten. 

Flexibiliteit en eenvoud

Door de complexiteit van de organisatiestructuur met meerdere labels die elk een eigen kleur en vorm/patroon hebben waren aanpassingen aan bijvoorbeeld een flyer erg kostbaar. Ze gingen op zoek naar een gebruiksvriendelijk systeem dat goed overweg kon met hun huistijl en waarmee ze zelf communicatie middelen konden opmaken.

Het resultaat

Zuidzorg werkt al sinds 2015 met Docufiller. Ze maken nu zelf uiteenlopende communicatiemiddelen voor de verschillende labels. Met één klik kunnen ze het label wisselen binnen een template waardoor deze multi-inzetbaar is. Denk hierbij aan leaflets, advertenties en social media banners. Doordat ze nu zelf eenvoudig middelen kunnen opmaken besparen ze in kosten maar vooral ook in tijd. 

Zuidzorg flyer

Zuidzorg nieuwsbrief


esther-vrijstaand.png
Onze professionals helpen je graag verder

Neem contact op met Esther Geldens voor persoonlijk advies
e.geldens@docufiller.nl of bel naar +31 (0)40 204 42 50.

 

Neem contact met ons op >