Internet.png

Over ons


Wij zijn Docufiller, zowel ontwikkelaar als aanbieder van hét eenvoudigste online opmaakprogramma. Docufiller is gevestigd in Waalre op de Voorbeekhoeve, aan de rand van Eindhoven. Wij werken voor grote en middelgrote organisaties met één of met meerdere vestigingen in heel Nederland en België.

Ons doel is om je op een eenvoudige manier zelf, zonder grafische kennis, onbeperkt communicatiemiddelen te laten maken, delen of digitaliseren. Helemaal in de huisstijl van jouw organisatie. 

arrow_down_grijs.png

Huisstijlapplicatie

Onze specialisten

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals. Allemaal met hun eigen expertise en overlappende taken met andere collega’s zodat we als team betrokken zijn, en blijven, bij onze klanten en de ontwikkeling. Docufiller is een schoolvoorbeeld waar marketing, sales, communicatie en techniek bij elkaar komen. Wij zijn volop in beweging, energiek, innovatief en zeer klantgericht.

Voor de uitvoering van ons online opmaakprogramma hebben we de beste technici geselecteerd uit de slimste regio ter wereld: de Brainport regio.

Ga naar ons blog om het persoonlijke interview te lezen met onze collega’s. Of bekijk hier onze vacatures.

Onze missie en visie

Eenvoud en efficiency zijn onze voornaamste troeven

Bij ons staat niet de techniek maar de gebruiker centraal. Wij hebben daarom een opmaakprogramma bedacht dat zo gebruiksvriendelijk is, dat iedereen ermee kan werken. #1voud

Afhankelijk van de communicatiebehoefte besparen organisaties duizenden tot tienduizenden euro’s per jaar en verbeteren daarnaast vooral hun communicatiekracht.

“Mijn visie is altijd geweest om communicatiekracht te verbeteren, voor organisaties, merken en mensen. Met Docufiller kan dat uitstekend.”

Olav Bouts, oprichter Docufiller

Visie: Waar we voor gaan

Communicatiekracht van organisaties, merken en mensen verbeteren, via online/cloud en SAAS gestandaardiseerde producten, gericht op publishing & sharing.

Missie: Waar we voor staan

Docufiller levert online grafische producten, die voor niet-grafische gebruikers altijd zeer eenvoudig zijn te bedienen. Onze producten dragen bij aan een optimale communicatiemix, tegen sterk verminderde kosten en tijdwinst, met een optimale (huisstijl) borging in de organisatie.

Persoonlijke relatie met onze klanten

Al meer dan 4000 gebruikers in heel Nederland én België vertrouwen dagelijks op Docufiller en zijn meer dan tevreden over onze snelle en vriendelijke support.

Onze klanten werken in uiteenlopende branches zoals zorg & welzijn, maatschappelijke dienstverlening, woningbouwcorporaties, onderwijs en MKB.

Wij staan graag voor je klaar. Om te inspireren, helpen en luisteren.

We bouwen graag een persoonlijke relatie op met onze klanten, online én offline. Om dat te bereiken investeren wij graag onze tijd om te achterhalen waar de primaire behoeftes liggen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

We blijven ook graag na oplevering in gesprek. Dat is op persoonlijk niveau maar we inspireren en helpen ook via onze maandelijkse nieuwsbrief, blogs en social media. Zo delen we tips waarmee je, onder andere, nog beter je communicatiemiddelen kunt inzetten, én blijf je up-to-date rondom onze tool. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Lees hier hoe andere organisaties Docufiller succesvol hebben ingezet.

Een stukje geschiedenis

We gaan van 2010, met de oprichting van Docufiller, via de sneltrein door naar de introductie van
de MailModule, de Beeldbank, Docupages, de Mediabank en onze primeur: 
Unieke vormvrijheid in e-mailings.

 docufiller-tijdlijn.jpg