Succesverhalen van onze klanten

Onze uiteenlopende klanten maken ook uiteenlopende communicatiemiddelen met Docufiller. Benieuwd naar hun bevindingen en de oplossingen die we bieden? Klik hieronder op een logo voor een korte samenvatting, voorbeelden en een interview met de betreffende klant.

case-woonpartners.png

Huisstijlbewaking voor
Woonpartners Midden-Holland

Door met templates te werken besparen ze nu flink in de ontwerp- en opmaakkosten. Daarnaast blijft de huisstijl op deze manier bewaakt en iedereen kan nu zelf communicatiemiddelen maken.

Bekijk de case

case-humanitas-3.png

Digitale nieuwsbrieven voor
Humanitas

Met bijna 200 gebruikers maken ze bij Humanitas nu niet alleen zelf posters,  ansichtkaarten en webbanners, maar sturen zij ook eenvoudig zelf e-mailings die helemaal voldoen aan hun huisstijl.

Bekijk de case

case-beveland-wonen.png

Verbeterd werkproces voor
Beveland Wonen

Beveland Wonen heeft veel folders met tarieven die vaak veranderen. Voor die kleine aanpassingen hoeven ze nu niet meer steeds terug naar de vormgever maar voeren ze dat zelf direct door. 

Bekijk de case

case-gildeopleidingen.png

Vormvrijheid in mailings voor
Gilde Opleidingen

Met het gebruik van de mailmodule lopen ze niet meer tegen de complexiteit van de huisstijl aan. Cirkels en rasters uit de huisstijl is nu een fluitje van een cent. Ze besparen doordoor ook nog eens veel tijd.

Bekijk de case

case-valkenhof.png

Kostenbesparing voor
Valkenhof

Repeterende communicatiemiddelen maken ze nu zelf zoals een brochure, flyer of poster. Deze uitingen hoeven nu niet meer steeds heen-en-weer naar de vormgever. Dat bespaart in de kosten. 

Bekijk de case

case-rijnijssel.png

Flexibiliteit en minder kosten voor
RijnIJssel

Naast tijd- en kostenbesparing, eenvoud en huisstijlbewaking gaf de goede backoffice en support de doorslag. Aanpassingen in bestaande templates worden snel doorgevoerd.

Bekijk de case

case-digitalwednesday.png

Digitale nieuwsbrief voor
Digital Wednesday

Een digitale maandelijkse nieuwsbrief die voldoet aan de huisstijl en eenvoudig is op te maken door het team van vrijwilligers Via de rapportage krijgen ze snel inzicht in hoe een nieuwsbrief wordt ontvangen.

Bekijk de case

case-aomb.png

Samenwerking van Docufiller en DeltaZuid voor AOMB

DeltaZuid realiseerde de nieuwe corporate identity van AOMB. De verschillende huisstijlmiddelen die met regelmaat worden aangepast zijn in Docufiller als template opgenomen.

Bekijk de case

case-zuidzorg.png

Verschillende labels in 1 template voor
Zuidzorg

Zuidzorg maakt uiteenlopende communicatiemiddelen voor verschillende labels. Met één klik kunnen ze het label wisselen binnen een template waardoor deze multi-inzetbaar is. 

Bekijk de case