Rekenvoorbeeld woningcorporatie

Een woningcorporatie heeft een contract voor 3 jaar met 50 gelijktijdige inlogs die door 150 medewerkers worden gebruikt, inclusief de module E-mailings en Mediabank. De corporatie maakt gebruik van templates voor onder andere:

Bureau voor € 150.000 per jaar

De woningcorporatie schakelde de afgelopen jaren een ontwerpbureau in voor het maken van jaarlijks zo’n 1000 middelen. De kosten daarvan waren (afgerond) € 150.000 per jaar (€ 150 per middel).

Besparing met Docufiller

De woningcorporatie bespaart met Docufiller nu € 139.300 per jaar. Ook als je rekening houdt met eenmalige inrichtingskosten en de bouw van de templates in het eerste jaar, bespaart de woningcorporatie al € 135.730.

Bovendien maakt de woningcorporatie nu onbeperkt, dus veel meer middelen voor minder kosten. Zij maken nu minder fouten met de huisstijl in de verschillende uitingen. Het huisstijlmanagement is sterk vereenvoudigd.

Ook is het tijd- en foutmanagement voor beelden door de Mediabank drastisch beperkt. De time-to-market is voortaan heel kort.

 

Persoonlijk advies

Docufiller heeft een aantrekkelijk tariefplan voor 1 tot 1000 gebruikers. Je kunt al met Docufiller werken vanaf € 1.645 per jaar.

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als vele andere organisaties, óók kosten bespaart met Docufiller. Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

Natuurmonumenten logo wit

We kunnen beelden uit onze beeldbank uploaden voor gebruik in posters, flyers of andere middelen.

Ontdek

Kleurrijk wonen logo wit

Docufiller is een openbaring om zelf leuker, sneller en goedkoper huisstijlproducten te maken.

 

Ontdek

RWS logo wit

Ook met Docupages zijn we heel blij. Met één extra klik een bladerbare PDF!

Ontdek

ROC kop van noord holland nh logo wit

Docufiller stelt ons in staat om iedere medewerker zelf nieuwsbrieven te laten maken.

 

Ontdek

Logo Ymere wit

Besparing op hoge kosten, vormgeving en snellere afstemming met de interne klanten.

 

Ontdek

Humanitas logo wit

Groot voordeel vind ik dat je alles zelf kunt doen.

Ontdek