Case: AOMB Intellectual Property

Een nieuwe corporate identity voor AOMB

AOMB adviseert klanten bij het beschermen van intellectueel eigendommen zoals patenten, merken, modellen, licenties en auteursrechten.

Tijd en kostenbesparing

DeltaZuid heeft de corporate identity van AOMB uitgewerkt in een nieuwe stijl. Deze is door vertaald naar verschillende huisstijlmiddelen. Bij AOMB maakten ze al veel gebruik van leaflets, folders, white papers en social media banners. De marketingafdeling van AOMB was voorheen vaak veel tijd kwijt met de opmaak hiervan en het aansturen van externe partijen zoals ontwerpers.

Het resultaat

De verschillende huisstijlmiddelen die met regelmaat worden aangepast zijn in Docufiller als template opgenomen zodat ze die zelf kunnen aanpassen, dat scheelt AOMB in tijd en kosten. Denk hierbij aan visitekaartjes, leaflets en brochures.

Niet alleen alle templates staan klaar voor gebruik in Docufiller, ook afbeeldingen staan handig op één locatie en zijn altijd online bereikbaar in de Mediabank.

Dit zegt DeltaZuid over onze samenwerking

"We denken zoveel mogelijk mee met onze opdrachtgevers. AOMB is volgens ons écht geholpen met de diensten van Docufiller.” - Tom van Zeeland , creative director DeltaZuid

Lees hier het gastblog van DeltaZuid

Pitchdocument AOMB gemaakt met Docufiller

Visitekaartjes AOMB gemaakt met Docufiller


esther-vrijstaand.png
Onze professionals helpen je graag verder

Neem contact op met Esther Geldens voor persoonlijk advies
e.geldens@docufiller.nl of bel naar +31 (0)40 204 42 50.

 

Neem contact met ons op >